5 Unieke vakantiebestemmingen in Azië

5 Unieke vakantiebestemmingen in Azië

Je weet zeker dat je dit jaar naar Azië op vakantie wilt gaan. Wat je daar vooral wil gaan doen is genieten. Wanneer je naar Azië gaat dan maak je een sprong in een wereld die compleet anders is dan dat wij hier in Nederland gewend zijn. Juist dat maakt het zo ontzettend bijzonder om naar Azië te gaan maar welke 5 bestemmingen zijn nu echt uniek in Azië?

Het populaire Thailand

Thailand is ontzettend populair. De bijnaam voor dit mooie land is “het land van de glimlach”. De reden hiervan is dat de bevolking in Thailand altijd vriendelijk en goedlachs is. Wanneer je Thailand gaat bezoeken zul je de perfecte combinatie van cultuur, natuur en strand vinden. Het is een heel indrukwekkend land om eens te bezoeken.

De eilanden van Indonesië

Indonesië bestaat uit meer dan 17000 kleine eilanden. Eén van de meest bezochte en favoriete eilanden is Bali. Hier vind je veel tempels, mooie rijstvelden en natuurlijk heel veel tropische stranden. Wil je graag veel op het strand liggen en ook nog een beetje surfen? Bali it is!

Avontuurlijk Sri Lanka

Houd je van avontuur dan is het aan te raden om naar Sri Lanka te gaan. Dit eiland ligt echt midden in de Indische Oceaan. Je kunt hier Boeddhistische en Hindoeïstische tempels bezoeken maar je kunt er zeker ook wild spotten zoals wilde olifanten. Ga je toch liever naar de badplaatsen om te luieren? Dan kan dat hier zeker ook.

Het metropool Dubai

Wie heeft er niet van gehoord? Dubai! Een van de meest rijke landen van de wereld. In Dubai val je van de ene verbazing in de andere. Vooral de hoge wolkenkrabbers die zijn daar niet te missen. Houd je van shoppen? Dan moet je zeker in Dubai zijn!

Romantiek op de Malediven

Ga je voor een mooie romantische vakantie dan is de Malediven daarvoor de aangewezen plek. Met de witte stranden en de perfect blauwe zee ben je daar in een oase van rust en rest je nog maar 1 ding. Dat is vooral heel veel te genieten!