Spannende vakantieactiviteiten voor de man die niet bang is voor een uitdaging

Spannende vakantieactiviteiten voor de man die niet bang is voor een uitdaging

Ben je op zoek naar een originele manier om je vriend of vader te trakteren? Geef hem een avontuurlijke uitdaging cadeau en het wordt een geschenk om nooit te vergeten!

Een origineel cadeau voor hem vinden is geen gemakkelijke opgave. Zeker als de persoon in kwestie eigenlijk geen wensen heeft. Maar misschien ben je ook wel op zoek naar een origineel geschenk voor iemand die niet stil kan zitten. Een cadeaubon voor een spannende activiteit is dan zeker een aanrader. En voor ieder type avonturier is er wel een uitdaging te vinden.

Een met de natuur tijdens het boomklimmen

Voor de mannen die graag in de natuur zijn, is een workshop boomklimmen een leuke uitdaging. Na deze workshop weet je precies waar je op moet letten om een hoge boom te trotseren. Zo’n orgineel cadeau voor hem geef je aan de man die ervan houdt zijn eigen grenzen te verleggen en zijn spierkracht in te zetten om de top te bereiken. De beloning is een prachtig uitzicht over de Belgische natuur en uiteraard de voldoening van het beklimmen van de indrukwekkende boom.

De wereld vanuit de lucht bekeken

Het moment dat je vrij door de lucht vliegt, is adembenemend. Dat gevoel wordt nog extra bevestigd als je niet aan een parachute, maar aan een wingsuit hangt. Deze spannende buitenactiviteit wordt tijdens de vlucht op camera vastgelegd. Zo kan de deelnemer na de vlucht nog van het avontuur nagenieten. Je maakt een tandemvlucht onder professionele begeleiding. In totaal zijn er vier sprongen, speciaal voor degene die er geen genoeg van kan krijgen.

Een rit vol adrenaline

Droomt je man of vader er al jaren van om in een snelle auto te rijden? Met een cadeaubon voor een rit op een racecircuit kun je deze droom uit laten komen. Geef daarvoor een dag op een racecircuit cadeau, in een raceauto naar keuze. Dit kan bijvoorbeeld een sportieve Duitse auto zijn of een snelle Italiaanse auto. Op deze dag mag het gaspedaal diep ingedrukt worden en is het racecircuit een aantal rondes helemaal beschikbaar voor de avontuurlijke man.

Actie op het water

Op het water zijn er een hoop leuke en spannende activiteiten voor mannen te bedenken. Kajakken, snorkelen of een speedboottocht behoren tot de mogelijkheden. Maar aan een man die de strijd met de zwaartekracht aan wil gaan, geef je vliegen op een flyboard cadeau. Na een korte instructie ervaar je zelf hoe het is om boven het water te vliegen. En als je het geheel onder de knie hebt, dan is er ook nog tijd om een paar stunts uit te proberen. Vliegen op een flyboard is niet ingewikkeld, maar je krijgt er zeker een kick van!

Geef een bergactiviteit naar keuze

Vind je het lastig om een avontuurlijke buitenactiviteit als origineel cadeau voor hem te kiezen? Je kunt ook altijd nog een bon voor een bergavontuur cadeau doen. Hierbij kan de ontvanger zelf uit meer dan honderd activiteiten een keuze maken.

Het aanbod varieert van sneeuwschoenwandelen en klimmen tot raften en wandelen op de Etna. Hiermee kan je vriend of vader zelf bepalen hoe groot de uitdaging wordt en hoe spannend de buitenactiviteit zal zijn. Vind je het gezellig om mee te gaan? Geef dan jezelf dezelfde activiteit cadeau.