Wauw! Krijg de mooiste views vanuit de lucht!

Wauw! Krijg de mooiste views vanuit de lucht!

In de lucht heb je altijd de mooiste vergezichten. Ben jij van plan om een helikoptervlucht te maken? Dan geven wij je graag wat tips!

Onvergetelijke belevenis 

Vliegen in een helikopter is een ervaring die je niet snel zal vergeten. Het gevoel van vrijheid en het adembenemende uitzicht vanuit de lucht maken het een onvergetelijke belevenis. Nederland biedt tal van mooie plekken om per helikopter te verkennen.

1. Waddeneilanden

Als je de kans hebt, is het ook zeker de moeite waard om een vlucht te maken over de Waddeneilanden. Vanuit de lucht heb je een fantastisch uitzicht op de uitgestrekte zandstranden, de duinen en de zee. De meeste vluchten vertrekken vanaf Texel en duren ongeveer een half uur. Je kunt ook kiezen voor een langere vlucht, waarbij je alle vijf de Waddeneilanden bezoekt.

2. Boven Amsterdam

Een andere populaire vlucht is die over de Amsterdamse grachten. Tijdens deze vlucht kun je genieten van het adembenemende uitzicht op de historische gebouwen en de grachtenpanden die Amsterdam zo uniek maken. Je kunt kiezen voor een korte vlucht van 20 minuten of een langere vlucht van een uur.

3. Omgeving Hilversum

Een van de meest populaire rondvluchten in Nederland is de vlucht over Hilversum en omstreken. Hilversum is gelegen in de provincie Noord-Holland en is bekend om zijn prachtige natuurgebieden en historische gebouwen. Vanuit de lucht heb je een fantastisch uitzicht op het Gooimeer, de Loosdrechtse Plassen en de uitgestrekte bossen in de omgeving.

Als je een rondvlucht Hilversum boekt, is het aan te raden om te kiezen voor een vlucht bij zonsondergang. De kleuren van de lucht zijn dan op hun mooist en de zon zakt langzaam weg achter de horizon, wat voor een adembenemend schouwspel zorgt. Tijdens de vlucht kun je genieten van de rust en stilte hoog in de lucht, en kun je jezelf even helemaal losmaken van de dagelijkse beslommeringen.

4. De Veluwe

Tot slot willen we nog de vlucht over de Veluwe noemen. Vanuit de lucht kun je genieten van de uitgestrekte bossen en heidevelden, en misschien zie je zelfs wel wilde dieren zoals herten en zwijnen. Deze vlucht is vooral populair in de herfst, wanneer de bladeren verkleuren en de bossen een prachtig kleurenpalet vormen.

Al met al zijn er genoeg mooie plekken in Nederland om per helikopter te verkennen. Of je nu kiest voor een vlucht over Hilversum, de Waddeneilanden, Amsterdam of de Veluwe, je zult overal en altijd genieten! Klik hier om een helikoptervlucht te boeken. Hier zul je geen spijt van krijgen.