Op vakantie naar Curacao? Dit moet je weten

Op vakantie naar Curacao? Dit moet je weten

Wil je ook een lekker relaxte vakantie boeken? Dan is Curacao zeker het overwegen waard. Dit Caribische eiland heeft alles in huis om je te laten genieten. Een prachtige natuur, heerlijk stranden en een gezellige sfeer. Bovendien is Curaçao relatief goedkoop vergeleken met andere Caribische bestemmingen. In dit artikel vertellen we meer over wat je allemaal kunt verwachten op Curacao.

Nederlandse taal

Tijdens een vakantie Curacao hoef je niet bang te zijn dat de taalbarrière groot is. Op het eiland wordt Nederlands gesproken, waardoor je altijd goed terecht kunt voor onder andere informatie of hulp bij eventuele problemen. De lokale bevolking spreekt ook Papiamento, maar de meeste mensen spreken Nederlands.

Mooie stranden

Eén van de grootste redenen om op Curacao te vliegen is natuurlijk dat je hier prachtige stranden vindt. Zo zijn er verschillende stranden te vinden waar je heerlijk van de zon kunt genieten. Daarnaast is er ook een groot aanbod van watersportactiviteiten die je hier uiteraard kunt ondernemen. Ook voor de kids zijn er genoeg activiteiten te doen, zoals zwemmen en snorkelen.

Gezelligheid

Curaçao staat bekend om haar gezellige sfeer. Je vindt hier dan ook veel leuke barretjes en restaurants waar je kunt genieten van een drankje of heerlijk avondmaal. Ook voor het uitgaanspubliek is er hier genoeg te doen, want het uitgaansleven op Curaçao gaat tot in de late uurtjes door.

Prachtige natuur

Naast alle activiteiten die je hier kunt doen, is het ook mogelijk om te genieten van de prachtige natuur op Curacao. Zo vind je in het binnenland verschillende bergen en ravijnen, terwijl aan de kust meer dan honderd stranden zijn te vinden.

Goedkoop naar Curacao

Wil je een goedkope vakantie boeken naar Curaçao? Dan zit je hier goed. Curaçao is een van de goedkopere Caribische bestemmingen, waardoor je hier prima kunt genieten van een onbezorgde vakantie voor niet al te veel geld met een heerlijk zeeklimaat.

Wil je meer weten over wat er allemaal te doen is op Curacao? Wij sommen de hoogtepunten van dit eiland voor je op.

- Geniet van het uitzicht op Mount Christoffel

- Bezoek Willemstad, dé hoofdstad van Curacao

- Ontdek de verschillende stranden rondom het eiland

- Ga snorkelen of duiken in één van de vele prachtige baaien

- Bezoek het Hato grote vogelpark

- Drink een cocktail op één van de gezellige terrassen langs de waterkant.