Dit zijn de meest paradijselijke bestemmingen ter wereld

Dit zijn de meest paradijselijke bestemmingen ter wereld

Wil je even helemaal ontsnappen aan de dagelijkse sleur? Dan is een paradijselijke bestemming wat je zoekt! Er zijn verschillende plekken op aarde waar je kunt genieten van een bounty aan luxe en schoonheid. Wij hebben de vier mooiste bestemmingen op een rij gezet. Kijk snel verder om te zien waar jouw volgende vakantie naartoe moet!

De Malediven

De Malediven is een eilandengroep in de Indische Oceaan, ongeveer 700 kilometer ten westen van Sri Lanka. Het land bestaat uit bijna 1200 eilandjes. De Malediven zijn wereldberoemd om hun prachtige stranden, heldere wateren en exotische flora en fauna. Het is de perfecte plek voor een ontspannen vakantie waar je kunt genieten van de zon, het strand en de rust. Het populairste eiland is Maafushi, waar je kunt genieten van een aantal luxe resorts. Maafushi heeft ongeveer 1300 inwoners en is bereikbaar met een ferry.

Zanzibar

Zanzibar is een tropisch eiland dat ligt ten oosten van Tanzania, in de Indische Oceaan. Het eiland is wereldberoemd om zijn witte stranden en wordt samen met het minder bekende Pemba en Mafia ook wel vaak de Specerijeneilanden genoemd. Zanzibar is de perfecte plek voor een heerlijke ontspanvakantie. De populairste stad is Nungwi, in het noorden van het Zanzibar. Nungwi heeft ongeveer 5500 inwoners. Meer weten over Zanzibar? Bekijk prijzen voor een vakantie Zanzibar of lees verschillende artikelen op het internet over deze adembenemende bestemming.

Bora Bora

Bora Bora is een tropisch eiland dat ligt ten noordwesten van Tahiti, in de Stille Zuidzee. Het eiland is wereldberoemd om zijn prachtige lagunes en witte stranden. Op bora bora is het heerlijk ontspannen en kun je genieten van de natuur. De populairste activiteiten op het eiland zijn snorkelen, duiken en wandelen. Er zijn echter ook genoeg andere activiteiten om je te vermaken, zoals jeep safari’s en quad rijden. Het klimaat is er heerlijk, met temperaturen rond de 30 graden. Bora Bora is zeker een aanrader als je op zoek bent naar een paradijselijke bestemming!

Mexico

Dit Latijns-Amerikaanse land is rijk aan cultuur en geschiedenis. Het land kent een aantal prachtige stranden, zoals Cancun en Playa del Carmen. In het binnenland van Mexico kun je genieten van de Maya- en Aztekencultuur. Er zijn verschillende mooie steden om te bezoeken, zoals Mexico-Stad, Guadalajara en Puebla. Een vakantie Mexico is zeker de moeite waard!