Welke steden worden het meest bezocht in Europa

Welke steden worden het meest bezocht in Europa

Binnen Europa kennen we natuurlijk honderden steden. Dat is niet zo gek met het totaal aan landen wat binnen Europa ligt. Maar wat zijn nu de meest bezochte steden binnen Europa?

Welke steden worden het meest bezocht?

Wij hebben een aantal steden op een rijtje gezet en gaan jou nu vertellen wat je daar echt gezien moet hebben.

Londen en zijn hoogtepunten

Als eerste hebben we Londen. Londen is een plek waar je met het vliegtuig vanuit Amsterdam zo zit. Je hoeft maar een uurtje te vliegen en je bent er al, als je tenminste en rechtstreekse vlucht hebt. In Londen zijn een aantal dingen die je echt gezien moet hebben. Je moet echt de Big Ben en het Palace of Westminster gezien hebben wanneer je naar Londen bent geweest. Je kunt gebruik maken van een London City Card. Je gaat dan door middel van een hop on hop off cruise langs allerlei bezienswaardigheden in Londen

Het prachtige Parijs

Parijs, de stad van de liefde. Vanuit Nederland ben je er zelfs met de trein binnen een korte tijd. De Thalys raast in 1 keer door waardoor je er echt maar heel kort over doet om in hartje Parijs aan te komen. Wanneer je Parijs zegt dan ze je de Eiffeltoren. Deze twee worden vaak in 1 adem genoemd. Ben je gek op Disney dan hebben we natuurlijk Disneyland Parijs waaraan je een bezoekje kunt brengen als je naar Parijs toe gaat.

Indrukwekkend Rome

Rome, een ontzettend oude stad met een tal van bezienswaardigheden. In Rome zijn er vooral veel kerken, monumenten, bijzondere gebouwen en musea te vinden. Het meest bekende is het Colosseum. Daar kom je niet onderuit om dat te gaan bezoeken wanneer je er bent. Om een goed beeld te krijgen van Rome kun je ervoor kiezen om een excursie te doen. In de avond heerlijk dineren in 1 van de honderden restaurantjes die Rome rijk is. Genieten van een prachtig uitzicht in een zeer romantische en indrukwekkende stad. Je zult er versteld staan en een mooie herinnering aan overhouden.