Auto parkeren in de buurt van Schiphol? Dit zijn de voordelen!

Auto parkeren in de buurt van Schiphol? Dit zijn de voordelen!

Liever niet met een overvolle trein naar Schiphol? Ook liever niet met een taxibusje vol met vreemde mensen afreizen naar de luchthaven? Kies ervoor om met eigen vervoer naar Schiphol te gaan! Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun eigen auto naar de luchthaven te komen en om hun auto tijdens hun afwezigheid, in de buurt van de luchthaven te laten staan. Wat precies die voordelen hiervan zijn? Hieronder hebben we deze voor je op een rijtje gezet!

Goedkoop

Weleens naar de tarieven gekeken van het openbaar vervoer? Dat is echt niet goedkoop! Ook de tarieven van taxibedrijven zijn de laatste jaren aanzienlijk gestegen. Deze stijgende tarieven, zorgen ervoor dat het steeds aantrekkelijker wordt om met je eigen auto naar Schiphol te komen. Er zijn verschillende aanbieders als het gaat om parkeren op Schiphol. Online kun je deze prima met elkaar vergelijken. Schiphol parkeren is veilig, voordelig en bovendien ook nog eens gemakkelijk.

Flexibel

Voordat je vertrekt nog even lunchen in Amsterdam? Wil je nog even langs die goede vriend, voordat je een maand naar Amerika vertrekt? Met je eigen auto ben je flexibel en kun je voor je reis, maar ook uiteraard erna, zelf bepalen wat je gaat doen. Met het openbaar vervoer of een gereserveerde taxirit is dit natuurlijk niet mogelijk. Kies jij ook voor flexibiliteit?

Veilig en comfortabel

Door bijvoorbeeld te kiezen voor Valet Parkeren op Schiphol, weet je niet alleen zeker dat je auto in veilige handen is, bovendien is het ook nog eens een comfortabele manier van reizen. Zo kun je ervoor kiezen om met je auto voor de hoofdingang van Schiphol te gaan staan en daar je sleutels af te geven. Je auto wordt vervolgens veilig naar een parkeerplek gebracht en jij loopt zo Schiphol binnen. Heerlijk toch?

Privacy

Vind je het fijn om privacy te hebben tijdens het reizen? Ga je bijvoorbeeld met je geliefde een reis maken naar het romantische Venetië en wil je hier lekker samen van genieten? Dan is het niet echt romantisch om in een overvolle trein naar Schiphol te reizen. Of in een volgepakt taxibusje, waarbij je onderweg nog zeven vreemde mensen moet ophalen. Door met je eigen auto naar Schiphol te gaan, weet je zeker dat je alle privacy hebt die je maar wilt. Ideaal toch?