Terschelling. Dé bestemming voor mensen die niet houden van vliegen!

Terschelling. Dé bestemming voor mensen die niet houden van vliegen!

Voor sommige mensen is vliegen een nachtmerrie. De angst voor hoogtes en het idee van in een metalen buis door de lucht te zweven kan genoeg zijn om een vakantie op voorhand al te verpesten. Gelukkig zijn er voldoende alternatieven voor mensen die niet van vliegen houden, maar eentje die we je toch graag laten zien: Terschelling.

De overtocht naar Terschelling

Terschelling is een eiland in de Waddenzee en is een populaire vakantiebestemming voor zowel Nederlanders als toeristen uit andere landen. Het eiland is bereikbaar per boot en de overtocht duurt ongeveer 2 uur (ga je met de sneldienst, dan ben je er al in 45 minuten). Tijdens de overtocht kun je even helemaal tot rust komen en geniet je van een prachtig uitzicht over de Waddenzee, misschien spot je nog wel een grijze zeehond!

Activiteiten op het eiland

Eenmaal aangekomen op Terschelling zul je merken dat het eiland bruisd van de activiteit. Het eiland heeft prachtige stranden, duinen en bossen waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen. Er zijn ook genoeg activiteiten te doen, zoals paardrijden, zeilen en kajakken in de branding. Terschelling heeft ook een rijke geschiedenis en cultuur, met bezienswaardigheden zoals de vuurtoren “de Brandaris”, museum ‘t Behouden Huys en het wrakkenmuseum.

Fiets huren bij aankomt

Veel mensen kiezen ervoor om bij aankomst op het eiland gelijk een fiets te huren om zo het eiland te verkennen. Maar naast de fiets kun je ook gebruik maken van het openbaar vervoer of een van de vele taxi's staande houden.

Wat wel handig is om te weten, is dat wanneer je een fiets huurt, de medewerkers van de verhuur jouw koffers en tassen bezorgen op je vakantieadres. Geen zorgen, bij vertrek komen ze het ook weer voor je ophalen.

Verschillende accomodaties

Qua accommodatie is er genoeg keuze op Terschelling; er zijn verschillende hotels, campings en vakantiehuizen waar je kunt verblijven. Of je nu op zoek bent naar luxe of juist naar een budgetverblijf, op ontdek-terschelling.nl boek je jouw overnachting op Terschelling.

Voor mensen die niet van vliegen houden kan Terschelling dus de perfecte vakantiebestemming zijn. Je vermijdt de stress en angst van het vliegen en kunt genieten van een prachtig eiland met genoeg activiteiten en bezienswaardigheden.

Waar wacht je nog op? Boek je vakantie naar Terschelling en geniet van een welverdiende vakantie zonder de stress van vliegen.