Mazda MX-30 is ideaal voor een autovakantie

Mazda MX-30 is ideaal voor een autovakantie

Hou je ervan om lekker met de elektrische auto op vakantie te gaan? Omdat je graag milieuvriendelijk op vakantie wilt gaan, maar ook graag wilt genieten van de voordelen van eigen vervoer? De Mazda MX-30 is de ideale elektrische auto om mee op vakantie te gaan. Deze stoere elektrische crossover uit Japan biedt veel ruimte, rijdt geweldig en is bovendien ook nog eens heel comfortabel. Kies jij ook voor de MX-30 om heerlijke elektrische autovakanties mee te maken?

Goedkoop en gestroomlijnd genieten

Mazda heeft zichzelf ruim overtroffen met de Mazda MX-30. Deze volledig elektrische auto combineert een stoer uiterlijk met een elegante uitstraling. Je kunt er prima met een gezin mee op vakantie, de auto biedt voldoende ruimte om alle bagage mee te nemen. Deze volledig elektrische auto is bovendien ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd. De ideale elektrische auto dus!

Op vakantie met de Mazda MX-30

Met de Mazda MX-30 op vakantie wordt iedere dag leuker, de faciliteiten voor elektrische auto’s nemen namelijk in rap tempo toe. In heel Europa komen er op dit moment bijvoorbeeld in rap tempo meer laadpalen bij. Dit geldt zowel voor laadpalen langs snelwegen als bij hotels en op vakantieparken. Dit betekent dat je nooit meer zonder stroom hoeft te zitten als je op vakantie gaat met de elektrische auto. Als je kiest voor een hotel met laadpaal, heb je als voordeel dat je ’s morgens altijd kunt beschikken over een volle accu. Door vooraf in kaart te brengen waar de laadpalen staan tijdens je reis, beschik je altijd over voldoende stroom in de accu. Ideaal toch?!

Voor welke vakantie ga jij?

Weekend met Mazda MX-30 op pad? Dat is een uitstekend idee! Met deze crossover van Mazda rij je bijvoorbeeld zo naar Antwerpen of Parijs. Deze steden lenen zich uitstekend voor een weekendje weg met de elektrische auto. Je kunt in deze steden overigens ook prima een hotel boeken met een laadpaal. Ben je van plan om met de elektrische auto op zomervakantie te gaan? Ook dit is prima te doen met de Mazda MX-30. Frankrijk is bijvoorbeeld een heerlijk land om met de elektrische auto naar toe te gaan. Heerlijk geluidloos over de Franse wegen rijden, slingerend door die prachtige, karakteristieke dorpjes. Of misschien hou je wel meer van leuke steden zoals Lille en Cannes. Aan de Mazda MX-30 zal het in ieder geval zeker niet liggen! Dat wordt straks puur genieten van je vakantie!