Leuke bedrijfsuitjes in Volendam? Bekijk onze tips!

Leuke bedrijfsuitjes in Volendam? Bekijk onze tips!

Volendam is een historisch dorp gelegen in de provincie Noord-Holland. Het is bekend om zijn prachtige traditionele huisjes en architectuur, evenals zijn rijke culturele erfgoed. Het is een populaire bestemming voor toeristen en een geweldige locatie voor een bedrijfsuitje.

Versla jij je collega’s met een pubquiz?

Een leuke activiteit om te doen tijdens een bedrijfsuitje in Volendam is een pubcrawl. Er zijn veel gezellige kroegen en bars in het dorp waar u een drankje kunt drinken en de sfeer kunt proeven. U kunt ook een gids inhuren die u rondleidt en u vertelt over de geschiedenis van de kroegen en de culturele betekenis ervan.

Geniet van de lokale gastronomie

Er zijn veel goede restaurants in Volendam waar u kunt genieten van de lokale specialiteiten. U kunt bijvoorbeeld vis eten, zoals kibbeling of gerookte paling, of typische Hollandse stamppot. Er zijn ook veel vegetarische en veganistische opties beschikbaar.

Ontdek de geschiedenis van Volendam met een stadstour

Een andere leuke activiteit is een stadstour. Er zijn veel gidsen beschikbaar die u rondleiden door het dorp en u meer vertellen over de geschiedenis en cultuur van Volendam. U kunt bijvoorbeeld langs historische gebouwen en musea gaan. Een boottocht is ook een geweldige manier om Volendam vanuit een ander perspectief te zien. U kunt een tour boeken langs de kust van Volendam en de omliggende dorpen, en ontdekken hoe de vissers vroeger leefden en werkten.

Doe aan teambuilding tijdens een escape room

Een escape room is een leuke en uitdagende activiteit voor een bedrijfsuitje. Er zijn verschillende escape rooms in Volendam beschikbaar met verschillende thema's, zoals historische mysteries of piratenavonturen. Een puzzeltocht is een andere leuke manier om actief te zijn en Volendam ook verder te ontdekken. Er zijn verschillende routes beschikbaar waarbij u op zoek gaat naar aanwijzingen en opdrachten voltooit. Dit is een leuke manier om als team samen te werken en het historische dorp te verkennen.

Leer de traditionele manier van vis roken

Een van de populairste activiteiten tijdens een bedrijfsuitje in Volendam is het leren van de traditionele manier van vis roken. Er zijn verschillende bedrijven die workshops aanbieden waarbij u kunt leren hoe u vis kunt roken en deze vervolgens kunt proeven. U zult ontdekken hoe moeilijk en tijdrovend het proces is waardoor jullie het eindresultaat nog meer gaan waarderen. Naast het leren van de traditionele visrooktechnieken, is een bedrijfsuitje in Volendam ook een geweldige manier om uw team te versterken. Door samen te werken en te communiceren tijdens de workshop, zullen uw collega's elkaar beter leren kennen en een gevoel van saamhorigheid creëren. Dit zal uw team efficiënter en productiever maken.